Konsulenten

ole
Ole Mørup (OM)

konsulenten

OM har over 25 års succesfuld erfaring med at bistå større danske private og offentlige virksomheder med at sikre eksekvering af større projekter/projekter. OM er fokuseret på at opnå resultater til kundens tilfredshed.

De seneste år har OM bistået større danske virksomheder indenfor outsourcing, kontraktforhandlinger af it-infrastruktur, taktisk ledelse, opbygning af intern organisation til håndtering af leverandører, herunder implementere processer i f.t. kontraktstyring.

OM er handelsuddannet, har en executive MBA og er certificeret i ITIL v.3.

Eksempler på opgaver:

     • DSB: Programansvarlig for outsourcing af it-infrastruktur (EU-udbud, forhandling af kontrakt (>600 mio kr), opbygning af intern styringsorganisation og ekstern samarbejdsorganisation med tilhørende processer, gennemførsel af transition herunder overførsel af >50 medarbejdere til NNIT)
     • Danske Bank: Programledelse af Remediation Program og indgåelse af ny kontrakt med IBM af it infrastruktur (milliard DKK kontrakt med opnåelse af væsentlige besparelser og forbedring af kommercielle krav samt sikre bedre leverancer)
     • Maersk: Implementation- and Contract manager for global CRM system (>3000 users) herunder afklaring af de kommercielle udeståender. Ansvarlig for (i) etablering af Rammekontrakt i et globalt setup til anvendelse for fremtidige ydelser med leverandøren TCS, (ii) implementering af projektets Work Agreements, herunder afklaring og forhandling af alle kommercielle udeståender, (iii) overdragelse fra projekt til service og (iv) etablering af Offshore relation herunder organisering af projekt- og serviceorganisation til styring af relationen mellem TCS og kunden.